Profil

AutoMester Låsby arbejder for flere glade bilister, som vi hjælper med at forebygge de økonomiske og tekniske problemer, man risikerer at køre ind i.

Bilproducenterne udvikler nemlig hele tiden ny teknologi, som man skal kende som mekaniker. Ellers kan man ganske enkelt ikke reparere bilerne, når de dukker op på værkstedet.

Den udfordring tager vi ret bogstaveligt hos AutoMester Låsby. For vi vil ikke kun nøjes med at reparere biler, der var smarte for 10 år siden. Vi vil også kunne tage fat på de helt nye.

Det kræver frisk viden. Derfor har vi obligatorisk uddannelse for vores medlemmer. Uddannelsen foregår på de tekniske skoler, hvor vi har aftaler med de bedste undervisere, man kan få. På den måde sikrer vi, at en AutoMester altid har den nyeste viden på et område.

Samtidig med uddannelse holder vi hos AutoMester Låsby også vores udstyr opdateret. Ovenfor ses bl.a. vores motortester/fejlsøger, der håndterer fejlsøgning på alle gængse bilmærker med motorstyrings-computer uanset årgang.
Og sidste skud på stammen af avanceret udstyr er vor ny opretterbænk, hvilket betyder at vi nu kan klare alle skader, fra mindre buler til opretninger af store skader forvoldt på vore kunders biler.

Alt i alt betyder dette at vi nu kan tilbyde vore kunder den bedste service man kan forestille sig, alt lige fra et almindelig serviceeftersyn, til store problematiske fejlsøgninger på motorstyringer "uanset" bilmodel eller årgang. Og helt bestemt til meget favorable priser.

Vi har mulighed for at afhente Deres bil på Deres adresse, eller hvor De måtte have et havari. Vi har en vagttelefon med nummeret +45 29613309.

Desuden sælger vi nyere brugte biler - med kvaliteten i højsædet.

De kan navigere rundt på siderne ved hjælp af menuen i venstre side, og der vil De helt sikkert finde nogle gode tilbud. De er også meget velkommen til at ringe til os for tilbud på servicering af Deres bil på telefon 86 95 17 85.

Med venlig hilsen
AutoMester Låsby

Telefon & Mail

86 95 17 85

automester@firma.tele.dk

Kontakt

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder